Pages Menu

Postat de in data de oct. 13, 2018 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri 14 octombrie 2018

 

 

 

 

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie a comunității;

17.00 Sfântul Rozariu;

17.30 Adorație euharistică;

18.00 Sfânta liturghie de seară

 

Mulțumim preoților capucini și celor care însoțesc moaștele Fericitului Ieremia în comunitatea noastră. Pe parcursul întregii zile biserica va rămâne deschisă și vom putea venera pe primul fericit român ridicat la cinstea altarelor. Bunul Dumnezeu să împlinească rugăciunile și cererile celor care s-au încredințat mijlocirii Fericitului Ieremia.

 

Continuăm luna octombrie, închinată Sfintei Fecioare Maria Regina Rozariului. În fiecare seară avem sfântul rozariu în biserică cu litania în cinstea Maicii Domnului. Invităm întreaga comunitate la această devoțiune închinată Maicii Domnului.

 

În cadrul Bisericii Catolice se organizează iniţiativa de rugăciune „Un milion de copii se roagă Rozariul” şi îi invită pe toţi preoții și credincioșii, în ziua de 18 octombrie 2018, la ora 9.00 (sau la o altă oră potrivită), să se roage Rozariul împreună cu copiii pentru unitate şi pace în lume. La noi în biserică vom recita Sf Rozariu cu toți copiii care au posibilitatea să vină la ora 17.00, înainte de Sf Liturghie.

 

Sâmbăta viitoare, 20 octombrie, începând cu ora 9.30, va avea loc în Parohia Sf. Cruce din Bacău, Întâlnirea Zonală a Acțiunii Catolice cu ocazia deschiderii Anului asociativ 2018-2019. Sunt invitați să participe membrii AC precum și simpatizanții care se pregătesc să facă Adeziunea.

 

Duminică 21 octombrie vom avea Ziua Recoltei, prilej cu care vom aduce împreună mulțumire Domnului pentru roadele câmpului și pentru toate binefacerile primite în acest an. După Liturghie va fi o prezentare de produse agricole, din acest an și un program artistic susținut de ansamblul „Ecoul din Vale”. S-a propus ca anul acesta să luăm prânzul împreună la oratoriu. Gospodinele sunt așteptate sâmbătă dimineață pentru a pregăti cele necesare pentru Ziua Recoltei.

 

Duminica viitoare va fi Ziua Mondială a Misiunilor când ne vom ruga în mod deosebit pentru misionarii noștri iar colecta va fi specială pentru susținerea operelor misionare.

 

Tot duminica viitoare va fi și hramul comunității din Somușca.

 

Abonații care nu au luat noul număr al publicației Mesagerul sfântului Anton, Lumina creștinului și Isus Prietenul copiilor, sunt rugați să treacă pe la biroul parohial. Au sosit de asemenea și revistele De la Răsărit la Apus pentru ultimele două luni ale anului. Abonații pot trece pe la biroul parohial.

 

Mulțumim voluntarilor de pe sectorul I Valea de Jos, care au ajutat la curățenia din biserică sâmbăta trecută și invităm pe credincioșii de pe sectorul II Valea de Jos să se organizeze pentru curățenia de sâmbăta viitoare.

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.