Pages Menu

Postat de in data de iul. 27, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 28 iulie 2019

08.30: Liturghia copiilor urmată de programul artistic al copiilor

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

La încheierea Verii împreună aducem mulțumiri tuturor celor care au ajutat la buna desfășurare a acestei săptămâni formative și recreative pentru copii și tinerii comunității noastre. Principalii binefăcători au fost: Firma FIALD Bacău, domnul Coșa Ion; Pr. Francisc Coșa, doamna primar Cristina Ciuraru Pal; fam. Bejan Valentin și Genoveva; fam Andrei Marius și Monica; Cancel Claudia; părinții copiilor de la Prima Împărtășanie; Coșa Antonel; fam. Moraru Iosif și Iacinta; fam Tăbăcaru Vasile și Cristina; Roca Ana, Bortoș Ștefan; Jușca Iulian; fam. Ciuraru Ana și Martin; fam Doboș Robert și Ana; Jitaru Clara.

Amintim copiilor că Vara Împreună va continua și în următoarele trei zile în colaborare cu Opera Mariei din Iași. Animatorii sunt invitați după amiază la ora 15.00 pentru organizarea părții a doua a campusului, împreună cu voluntarii de la Iași. Copii, cu vârsta de peste șase ani, sunt așteptați luni la ora 9.00 în oratoriu.

Marți, la liturghia de seară, sunt invitate și familii din sat, întrucât vor participa și câteva familii din alte localități. La finalul liturghiei, aceste familii vor împărtăși din experiențele lor pentru a descoperi adevărata armonie și pace.

Joi, 02 august, sărbătorim Porțiuncula. Începând din ziua precedentă (luni la amiază) și până marți seara putem dobândi indulgența plenară vizitând biserica parohială, spovedindu-ne, împărtășindu-ne, rugându-ne Tatăl nostru și Crezul precum și o rugăciune după intenția Sfântului Părinte.

Întrucât săptămâna aceasta, vom avea vinerea întâi din lună, când vom merge să îi îngrijim pe bolnavii și bătrânii din sat, s-a propus ca spovada copiilor de la mir, precum și a părinților, rudelor și nașilor să fie vineri, începând cu ora 17:00. Sâmbătă începând cu trasul întâi, va fi ocazie de spovezi pentru cei care nu avut posibilitatea de spovadă din cauza serviciului sau distanței.

Vineri, 2 august este sărbătoarea Porțiunculei. Credincioșii pot obține o singură dată indulgența, vizitând bazilicile minore, sanctuarele sau biserica parohială și rugându-se „Tatăl nostru” și „Crezul”. Se cere pe lângă acestea, spovadă, împărtășanie și o rugăciune după intenția Sf. Părinte. Tot vineri celebrăm și întâia vineri din luna august. În cursul dimineții vom vizita bolnavii.

Nu uităm de marea sărbătoare din data de 6 august: consacrarea întru episcopat a Mons. Iosif Păuleț. Să îl însoțim cu rugăciunea noastră! Sfânta Liturghie va fi la ora 10.30 în catedrala din Iași. La adorația din seara aceasta, vom începe și o novenă specială pentru binele diecezei noastre. Cei care doriți să participați la acest eveniment vă puteți înscrie la biroul parohial.

Sâmbătă, 3 august, la Faraoani, va avea loc a VII-a ediție a Întâlnirii Diecezane a Familiilor. Suntem așteptați să participăm în număr cât mai mare, mai ales familiile creștine. Sf. Liturghie va fi la ora 11.00.

Au sosit la biroul Parohial revistele Mesagerul sfântului Anton și Lumina Creștinului. Abonații pot trece pe la biroul parohial.

Mulțumim voluntarilor de pe sectorul II Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare invităm voluntari de pe sectorul III.

Vestiri (ora 11.00)

Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.