Pages Menu

Postat de in data de sept. 29, 2018 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri 30 septembrie 2018

 

 

 

Anunțuri

 

01 octombrie 2018

 

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Liturghia comunitară

17.00 Rozariu

17.30 Adorație euharistică

18.00 Sfânta Liturghie de seară;

 

 

Sâmbăta viitoare, începem catehezele săptămânale cu copii de clasele I-VII. În special cei de clasa a III-a sunt așteptați începând de luni, pentru înscrierea la Prima Sfântă Împărtășanie. Totodată duminica viitoare, după liturghia de seară vom începe cateheza tinerilor unde îi așteptăm pe toți tinerii inclusiv cei de clasa a VIIII-a.

 

Duminica viitoare va fi hramul, sfântul Francisc de Assisi în biserica din Izvoare.

 

Vom începe de luni, luna octombrie, închinată sfintei fecioare Maria, Regina Rozariului. În fiecare seară începând cu ora 17:25 avem sfântul rozariu în biserică cu litania în cinstea Maicii Domnului. Invităm și așteptăm cât mai mulți copii, tineri, credincioși să participe la această devoțiune.

 

Săptămâna aceasta avem prima vineri din luna octombrie când vom merge să îi îngrijim pe cei bolnavi. Se încheie astfel seria celor 9 vineri întâi din acest an.

 

Duminica viitoare la ora 11 este hramul dedicat sfântului Francisc la biserica din Cleja.

 

Ținând cont de Comunicatul emis de Conferința Episcopilor din România, vă îndemnăm să participați la REFERENDUM-ul care va avea loc în zilele 6-7 octombrie. Fără a-i da nici o nuanță politică. Avem încredere că participând la vot și dând răspunsul afirmativ, România, ca și majoritatea statelor europene va introduce în Constituție precizarea că o căsătorie are loc între un bărbat și o femeie. Mai multe detalii găsim și noul număr al revistei Lumina Creștinului pe care îl puteți găsi la biroul parohial. Pentru mai multe informații puteți accesa următoarele site-uri: http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201809095   și    (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201809165

 

Mulțumim celor de pe sectorul II Valea Dragă, celor de pe sectorul I Valea de Sus și tinerilor care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare invităm voluntari de pe sectorul II Valea de Sus.

 

Vă dorim tuturor o duminică și o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.