08.30: Liturghia copiilor.

Duminică, 6 septembrie

17.00: Sfântul Rozariu și adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Părintele Eugen Diac, origirar din Valea Mare a încheiat mandatul de paroh în parohia Pârgărești și a revenit în satul natal, ca tânăr pensionar. Îl felicităm pentru încheierea datoriilor pastorale și îi dorim succes în calitate de colaborator la activitățile religioase din comunitatea noastră! În măsura timpului și a sănătății, va ajuta la Liturghii, spovezi și alte celebrări liturgice.

La ora 11.00 va celebra Liturghia părintele Felix Roca, asistentul general al Acțiunii Catolice din Dieceza de Iași. Liturghia va fi transmisă și la Radio Maria.

Marți, opt septembrie, avem sărbătoarea Nașterii Sfintei Fecioare Maria. Chiar dacă nu este sărbătoare de poruncă suntem invitați să participăm fie la liturghia de dimineață (ora 6.30), fie la liturghia de seară (ora 19.00). La ora 11.00 va avea loc la Iași hirotonirea noilor preoți, dintre care unul va fi vicar în comunitatea noastră.

Duminica viitoare, la ora 08.30 va fi liturghia de deschidere a noului an școlar. Invităm toți copii, să participe la această celebrare. Vom binecuvânta pe toți cei care încep școala. Recomandăm tuturor copiilor o spovadă bună la încheierea vacanței pentru ca Isus să ne însoțească și să ne ocrotească și în noul an.

Duminica viitoare, 13 septembrie, la ora 11:00 va fi hramul bisericii Bacău „Sfânta Cruce”.

Duminica viitoare, din dorința papei Francisc, colecta va fi pentru Țara Sfântă. Această colectă se făcea de obicei în Vinerea Sfântă.

A sosit revista Lumina Creștinului pe luna septembrie, pe care o puteți găsi la biroul parohial.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul Valea Dragă II care au ajutat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare invităm la curățenie voluntari de pe sectorul I Valea de Sus.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!