08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară

17.30: Adorația euharistică

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Astăzi, la Liturghia de la ora 11.00 va fi prezent pr. Chelaru Dămoc Cezar, misionar în Africa, Kenya. După liturghia de la ora 11.00 cine dorește, poate oferi o mică ofertă pentru misiuni, în cutia de pe platoul bisericii. Liturghia din seara aceasta va fi celebrată de părintele Cojan Marius, spiritual la Seminarul Liceal din Bacău.

Săptămâna aceasta vom avea prima vineri și prima sâmbătă din lună, când vom merge să vizităm bătrânii și bolnavii din sat. Pentru o mai bună organizare, întrucât părintele paroh nu este acasă, dimineață, începând cu ora 8.30, voi vizita bătrânii și bolnavii de pe sectoarele Valea Dragă și Valea de Sus. Începând cu ora 13.00 voi merge la cei de pe sectorul Valea de Jos și Costița.

Duminica viitoare, 8 septembrie, avem sărbătoarea Nașterii sfintei fecioare Maria. În comunitate vom avea liturghie la orele 8.30 și 18.00. La ora 11.00 suntem invitați la hramul bisericii din Valea Seacă.

Întrucât, luni, 9 septembrie, va începe un nou an școlar, s-a propus ca la ora 9.00, aici în biserică, să fie o liturghie de deschidere, unde ne vom ruga pentru toți copii și adolescenții invocând ajutorul și mijlocirea Duhului Sfânt asupra acestora. Recomandăm tuturor copiilor o spovadă bună la încheierea vacanței pentru ca Isus să ne însoțească și să ne ocrotească și în noul an. Recomandăm tuturor părinților sau bunicilor să-și trimită copii și nepoții la grădiniță și la școală pentru a primi o educație cât mai bună.

Vom tipări curând un nou număr al revistei noastre locale „Ecouri din Vale”. Invităm pe cei care au talent să pregătească în următoarea săptămână articole sau poezii cu mesaj pentru toți cititorii.

Mulțumim credincioșilor care în ultima săptămână au făcut o ofertă pentru lucrările de la interiorul bisericii. Mulțumim și credincioșilor de pe sectorul I Valea de Sus care au ajutat la curățenia din Biserică. Sâmbăta viitoare sunt invitați la curățenie voluntari de pe sectorul II Valea de Sus.

A sosit revista De la Răsărit până la Apus, pe lunile septembrie și octombrie.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!