8.30: liturghia copiilor.

11.00: Sfânta Liturghie comunitară.

17.30: adorație euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară urmată de cateheza tinerilor.

 

Marți, începem luna mai, dedicată Maicii Domnului. Vă invităm să participați în număr cât mai mare la sfântul Rozariu și la sfânta Liturghie. Rozariu va începe la ora 18:20.

 

Miercuri, la ora 17:30, copii de clasa a III-a care se pregătesc de Sf. Împărtășanie, vor avea repetiție la cântece. Îi așteptăm pe toți să fie prezenți pentru a pregăti cât mai bine această sărbătoare.

 

Sâmbătă, 5 mai, va avea loc la Săbăoani, Ziua Tineretului pe plan diecezan. Mai sunt locuri disponibile și îi invităm pe tineri să se înscrie la biroul parohial. Vineri seara, la repetiția de la corul tinerilor, vom învăța imnul de la Ziua Tineretului și vom primi alte informații legate de această zi. Plecarea va fi la ora 7:30 din fața bisericii.

 

Întrucât sâmbăta viitoare va fi Ziua Tineretului, copii de clasele I-VIII nu vor avea cateheză, dar sunt invitați să participe la repetiție la cor, de la 17:00, rozariu și liturghie, urmând apoi să se facă prezența.

 

Duminica viitoare, 06 mai, la ora 11.00 va fi hramul la parohia „Fericitul Ieremia” din Bacău.

 

Săptămâna aceasta avem prima vinere și prima sâmbătă din luna mai, când vom vizita bătrânii și bolnavii din sat.

 

Sâmbătă, 12 mai, se va celebra ziua bolnavului pe plan diecezan, la Cacica. Dacă sunt bolnavi care doresc să meargă la această sărbătoare dedicată lor să se înscrie din timp la biroul parohial.

 

Mulțumim voluntarilor de pe sectorul II de Jos pentru curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare sunt invitați credincioși de pe sectorul III Valea de Jos pentru îngrijirea bisericii.

 

Vă dorim tuturor un timp pascal plin de bucuria învierii Domnului!