8.30: liturghia copiilor.
11.00: Sfânta Liturghie comunitară.
17.00: adorație euharistică cu rozariu inclus.
18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Copiii de clasa a treia, întrucât se apropie sărbătoarea primei sfinte împărtășanii au pregătirea in fiecare zi.

Începând de luni liturghia de seară are loc la ora 19.00. (la 18.25 începe sf Rozariu urmat de litanie).

Fiind luna Maicii Domnului vă invităm să participați în număr cât mai mare la sfântul Rozariu și la sfânta Liturghie, unde vom auzi, pe lângă cuvântul Domnului, gânduri pentru luna mai.

Miercuri, 6 mai va avea loc o zi de reculegere pentru surorile care lucrează în parohii. La ora 10.30 se va celebra sfânta Liturghie la care pot participa și credincioși din sat.

Episcopul Petru Gherghel a propus ca în dieceza noastră să se organizeze „Acțiunea 24 de ore pentru Domnul”. începând din seara zilei de vineri, 8 mai, ziua fericitului Ieremia, până sâmbătă seara să se organizeze grupuri de rugăciune continuă în fața sfântului Sacrament, implorând pe Dumnezeu să binecuvânteze persoanele consacrate și întreaga lume.

Duminica viitoare, 10 mai, la ora 11.00 va fi hramul la parohia
„Fericitul Ieremia” din Bacău.

În vederea susţinerii programului de extindere a difuzării emisiunilor Radioului Maria în teritoriul diecezei noastre, duminică, 10 mai 2015, la finalul sfintei Liturghii principale s-a propus să se facă o colectă pentru Radio Maria. Două persoane vor sta la ieşirea din biserică, la finalul sfintei Liturghii și vor aduna oferta credincioşilor, care va fi direcţionată spre administraţia Radioului Maria din Oradea. Cei care au primit cutiuțele Radio Maria sunt rugați să treacă în această săptămână pe le biroul parohial pentru pentru a trimite sumele adunate la centrul Radio Maria.

Au sosit revistele „Lumina creștinului” și „De la Răsărit la Apus”, pe luna mai.

Vă dorim tuturor o lună mai, cât mai frumoasă, cu ocrotirea Sfintei Fecioare Maria și binecuvântarea Domnului!