Anunțuri duminică

21 ianuarie

 

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară urmată de cateheza adulților

16.30 Adorație euharistică.

17.00 Sfânta liturghie de seară;

 

Luni la ora 9 va fi înmormântare în biserica noastră. Programul liturgic rămâne neschimbat.

 

Marți, 23 ianuarie, este reculegerea terțiarilor din comunitatea noastră. Programul va începe la ora 10 iar la ora 12 va fi sf. Liturghie pentru toți cei interesați.

 

Marți un grup din parohia noastră va participa la un moment de rugăciune pentru unitatea creștinilor în parohia din Faraoani. Cei interesați să participe la acest moment de rugăciune comună sunt așteptați în fața bisericii noastre la ora 15.50

 

Miercuri vom fi în comuniune cu un grup de credincioși din parohia Faraoani care ne vor vizita și împreună ne vom ruga la rozariu și sfânta Liturghie pentru unitatea în credință a tuturor creștinilor.

 

Miercuri 24 ianuarie începând cu ora 10.00 va fi la Oratoriu din Valea Mare o echipă de oftalmologi pentru controlul sănătății ochilor și pentru comenzi de ochelari.

 

În vederea continuării lucrărilor la interiorul bisericii (altarele, podeaua bisericii, covorul central și scările de urcare la cor), s-a propus ca și în anul acesta cei care au un loc de muncă (care au lucrat și anul trecut) să poată direcționa 2% din impozitul pe venit către biserica din Valea Mare. În zilele următoare veți putea găsi la biroul parohial și formularul necesar.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul Costița, care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbătă așteptăm voluntari de pe sectorul I Valea Dragă.

 

La biroul parohial, puteți găsi DVD-ul cu înregistrări de la concertul de Crăciun și Jubileul familiei. Tot la birou găsiți Biblia, ediția nouă; calendare pe 2018 și diverse cărți religioase.

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!