Anunțuri – Februarie – 2014

Luni, 02 februarie, în comemorarea Sfântului Blaziu, ocrotitorul de bolile de gât și de alte boli, vom avea în biserica Sf. Mihail două Sfinte Liturghii, la orele 08.00 și 18.00, la care vom primi binecuvântarea cu lumânările sfințite în cinstea acestui episcop martir.

Marți, 04 februarie vom avea o înmormântare la ora 10.00.

Săptămâna aceasta vom avea prima vinere din luna februarie, când vom merge cu sfintele sacramente la bătrânii și bolnavii din sat. care doresc să țină această novenă. Cei care nu au urmat această devoțiune specială în cinstea Inimii lui Isus în anii trecuți, dar doresc să înceapă anul acesta, să se anunțe la biroul parohial până joi seara.

La dispensarul din sat se vor putea face marți, începând cu ora 15.30  consultații ecografice și cardiografice, iar joi, începând cu ora 08.00 alte analize medicale (+testul Papanicolau). Cei interesați sunt rugați să se înscrie la dispensar în cursul zilei de luni, fie personal, fie prin cineva din familie, întrucât este necesar să fie măcar 20 de pacienți pentru a se putea deplasa medicii cu aparatura necesară până la Valea Mare.

La biroul parohial sau adus diverse cărți și obiecte religioase, pentru cei care vor să facă celor dragi un cadou care să rămână pentru viitor.

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată!