Pages Menu

Postat de in data de mai 16, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 17 mai 2020

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Sfânta Liturghie comunitară

17.00: sfântul rozariu

17.30: adorație euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară

Vă așteptăm la celebrările de la biserică! CÂTEVA NORME CE TREBUIE RESPECTATE ÎN „STAREA DE ALERTĂ”:

* Zilnic, la ora 06.30, va fi liturghia de dimineață iar seara de luni până vineri la ora 18.15 va începe sfântul rozariu urmat de liturghie la ora 19.00. Sâmbăta la ora 17.15 rozariu iar la 18.00 liturghia se seară. Toate liturghiile se vor celebra în fața bisericii, cu respectarea distanței de minim 1,5 metri. Vă puteți așeza pe scaunele deja ordonate sau veți putea sta în picioare. Este obligatorie folosirea MĂȘTII de protecție. La biroul parohial puteți găsi măști.

* SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE va fi distribuită conform practicii noastre locale.

* BISERICA este deschisă pentru vizite, rugăciuni particulare respectându-se distanța de 2 metri în orice direcție.

* SACRAMENTUL SPOVEZII are loc în locul special amenajat, în timpul celebrărilor liturgice. La cerere, se poate oficia la orice oră.

* VIZITAREA BOLNAVILOR se va face vineri, 5 iunie; dar în caz de urgență se merge când este nevoie.

* BOTEZURILE și CĂSĂTORIILE se celebrează în biserică – cu participarea unui număr de maxim 16 participanți sau în exterior – fără număr limitat.

* ÎNMORMÂNTĂRILE se vor celebra la capela din cimitir.

* ÎN CIMITIRE, la solicitarea credincioșilor, se pot oficia rugăciuni pentru cei răposați.

* CATEHEZELE rămân mai departe suspendate. Celebrarea Primei Sfinte Împărtășanii NU va mai avea loc duminică, pe 31 mai, ci la o dată care va fi anunțată ulterior.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă îndemn să urmați normele igienico-sanitare date de autoritățile abilitate, care să garanteze atât cât este posibil siguranța tuturor credincioșilor care vor participa la celebrările liturgice.

Joi, 21 mai, avem solemnitatea Înălțarea Domnului, sfintele Liturghii vor fi la ora 8.30 și 18 00. La ora 11.00 liturghia se va celebra în cimitir pentru eroi și pentru toți răposații noștri. La final se va face un prohod pentru toți răposații după care vom putea să îi pomenim pe cei dragi răposați la mormintele lor.

Joi seara, vor începe în comunitatea noastră Zilele Familiei coordonate de pr. Felician Tiba, responsabilul Oficiului Diecezan pentru Familii. La fiecare liturghie vor fi predici tematice despre familie și sf. Liturghie. Vor fi și ocazii de spovezi cu un preot oaspete.

Întrucât se apropie luna iunie când va apărea un nou număr al revistei noastre locale, rugăm pe cei cu inspirație de a scrie articole sau poezii să le aducă la biroul parohial până la mijlocul lunii iunie. Tema revistei este despre luna Maicii Domnului și luna Inimii lui Isus precum și articole despre copii și familie. Vă mulțumim de colaborare!

La biroul parohial puteți găsi publicațiile diecezane.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea Dragă care au ajutat la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare invităm voluntari de pe Sectorul I Valea de Sus. Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.