08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunității

17.0: Adorație cu rozariu inclus

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Preasfinţitul Petru Gherghel celebrează duminică, 4 august 2019, la ora 17.00, o sfântă Liturghie de mulțumire la încheierea mandatului de păstor al Diecezei de Iaşi. Totodată, în această zi ne unim în rugăciune cu credincioșii din toate comunităţile diecezei, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru toată misiunea pe care Preasfințitul Petru a împlinit-o în cei 41 de ani de păstor, la cârma Diecezei de Iaşi. Dumnezeu să-l binecuvânteze și să-l răsplătească pentru slujirea sa.

Marți, 6 august, în sărbătoarea Schimbării la față a Domnului, sfintele liturghii vor fi la 9:00 și seara la ora 19:00. De asemenea, vă amintim că marţi, 6 august, în sărbătoarea „Schimbarea la Faţă a Domnului”, începând cu ora 10.30, în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iaşi va avea loc Consacrarea şi instalarea noului episcop, Mons. Iosif Păuleţ. Cei care s-au înscris sau doresc să participe la această sărbătoare de la Iași, să se anunțe la biroul parohial până luni seara. Plecarea va fi marți la ora 7.30 din fața bisericii.

Tot marți, începem şi Novena de pregătire la Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Se apropie și pelerinajul la Sanctuarul Maicii Domnului de la Cacica. Cei care doresc să participe la sărbătoare, să se anunțe cât mai curând la biroul parohial.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul III, Valea de Jos, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe Costița.

Mulțumim binefăcătorilor care au ajutat în prima parte a săptămânii trecute, la campusul copiilor și amintim copiilor, că în fiecare săptămână îi așteptăm la sâmbăta împreună, începând cu ora 16.00.

Au sosit la biroul parohial revistele Lumina creștinului pe luna august și Mesagerul Sf. Anton.

Vestiri: 11:00.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!