08.30: Liturghia copiilor.
11.00: Liturghia comunitară.
17.30: Adorația euharistică.
18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Mulțumim vălemărenilor întorși acasă din străinătate care au trecut pe la biroul parohial și au făcut deja o ofertă pentru lucrările de la biserică. Chiar dacă fiecare familie are diverse obligații proprii, invităm să ne gândim fiecare și la biserica noastră făcând o ofertă, după posibilități pentru finalizarea lucrărilor de la exterior cât și pentru continuarea celor de la interior. Mulțumim anticipat tuturor pentru colaborare și vă asigurăm de rugăciunile și recunoștința întregii comunități.

S-a propus în ultimul timp în mai multe parohii o întâlnire cu seniorii satului. Dorim să inițiem acest program și în comunitatea noastră, dar vrem să știm câte persoane sunt interesate de aceste ocazii de socializare și pentru cei în vârstă.

În ultimele săptămâni am fost invitați să consiliem câteva cazuri matrimoniale și ne-am bucurat să vedem că acele familii s-au împăcat. Dacă mai sunt cazuri care necesită consilierea din partea parohiei vă rugăm să luați legătura cu preoții din parohie iar în caz de nevoie să programați o anumită oră pentru medierea unor probleme familiare.

Se apropie luna septembrie când se va tipări un nou număr al revistei noastre locale „Ecouri din Vale”. Invităm pe cei care au talent să pregătească în următoarea săptămână articole sau poezii cu mesaj pentru toți cititorii.

Din partea oficiului poștal Faraoani am fost rugați să anunțăm că toți cetățenii care au de primit pensii sau alocații să se prezinte la Faraoani luni dimineața începând cu ora 10.00.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!