Pages Menu

Postat de in data de apr. 4, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 05 Aprilie 2020

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară

18.00 Sfânta liturghie de seară;

După amiază, la ora 15.00, vom face Calea Crucii de la biserică spre Gârga rugându-ne totodată și Sfântul Rozariu. Întrucât este această interdicție de a participa în grup mare, vă invităm să rămâneți la casele dumneavoastră, în fața porților și sperăm să transmitem și prin internet acest moment de rugăciune.

Miercuri, 8 aprilie, începând cu ora 17.00 vom avea în biserică Calea Crucii și o celebrare Penitențială ca pregătire pentru Sărbătoarea Învierii Domnului. Întrucât nu avem posibilitatea spovezii particulare în biserică, această celebrare ne ajută să trezească în sufletul nostru căința față de păcatele săvârșite în trecut și pentru a face cu mai mult folos Împărtășania Spirituală.

Pentru joi, întrucât este Ziua Euharistiei și a Preoției dorim să vizităm străzile satului din zona Valea Dragă, cu Sfântul Sacrament. Vă invităm să rămâneți fiecare în dreptul casei proprii unde se va da și binecuvântarea. Sfânta Liturghie va fi la ora 18.00 urmată de o oră de adorație.

Vineri, în ziua Pătimirii și morții Domnului, când avem zi de post și abstinență vom face Calea Crucii pe sectoarele Valea de Jos și Costița. Recomandăm să rămâneți în fața porții fără a vă aduna în grupuri mari. Celebrarea Pătimirii Domnului va fi la ora 18.00.

Sâmbătă, la ora 22.00 vom celebra Liturghia din Noaptea Sfântă a Învierii Domnului.

În duminica Învierii Domnului, ca și în anii trecuți vom celebra 2 liturghii, la orele 11.00 și 18.00.

Toate celebrările din Săptămâna Sfântă vor fi transmise prin internet, dar fără participarea credincioșilor în biserică.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.