Pages Menu

Postat de in data de oct. 12, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 13 octombrie 2019

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie a comunității;

17.00 Sfântul Rozariu;

17.30 Adorație euharistică;

18.00 Sfânta liturghie de seară

Am deschis ieri, anul catehetic pastoral 2019-2020. Îi felicităm pe toți copii care au participat la prima cateheză și pe părinții acestora, care se îngrijesc de formarea lor spirituală și umană. Invităm și pe ceilalți copii de clasele I-VII, să se alăture acestor momente de formare. În mod deosebit îi invităm pe cei de clasa a III-a să acorde o mai mare atenție și responsabilitate formării și pregătirii pentru Prima Sf. Împărtășanie.

Continuăm luna octombrie, închinată Sfintei Fecioare Maria Regina Rozariului. În fiecare seară avem sfântul rozariu în biserică cu litania în cinstea Maicii Domnului. Invităm întreaga comunitate la această devoțiune închinată Maicii Domnului.

Din partea firmei care efectuează lucrările de asfaltare din sat spre drumul național, am fost rugați să anunțăm că marți va fi blocat acest drum întrucât se toarnă al doilea strat de asfalt. Astfel între orele 6.30 – 18.30 drumul va fi închis. Începând de miercuri se vor continua lucrările și pe celelalte străzi ale satului. Suntem invitați să respectăm recomandările constructorului în a nu circula pe străzile respective proaspăt asfaltate.

Duminica viitoare va fi Ziua Mondială a Misiunilor când ne vom ruga în mod deosebit pentru misionarii noștri iar colecta va fi specială pentru susținerea operelor misionare.

În perioada 25-27 octombrie, se va organiza la mănăstirea surorilor franciscane din comunitatea noastră, un „Week-end pentru tinere”, cu vârsta între 16-35 ani. Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu surorile.

Duminica viitoare, după liturghia de dimineață, aici în biserică va avea loc o scurtă întâlnire cu părinții ministranților.

Tot duminica viitoare va fi și hramul comunității din Somușca.

Duminică, 27 octombrie vom avea Ziua Recoltei, prilej cu care vom aduce împreună mulțumire Domnului pentru roadele câmpului și pentru toate binefacerile primite în acest an. Vom celebra tot atunci și Ziua Vârstnicului. Vă rugăm să însoțiți la biserică persoanele în vârstă pentru a se bucura de o liturghie și un prânz împreună. Gospodinele sunt așteptate sâmbătă dimineață pentru a pregăti cele necesare pentru Ziua Recoltei.

După Liturghie va fi o prezentare de produse agricole, din acest an și un program artistic susținut de ansamblul „Ecoul din Vale”. Rugăm fiecare sector în parte să organizeze cât mai bine standurile din jurul oratoriului.

Abonații care nu au luat noul număr al publicației Mesagerul sfântului Anton, Lumina creștinului și Isus Prietenul copiilor, sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Mulțumim voluntarilor de pe sectorul I Valea Dragă, care au ajutat la curățenia din biserică sâmbăta trecută și invităm pe credincioșii de pe sectorul I Valea de Sus să se organizeze pentru curățenia de sâmbăta viitoare.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.