Pages Menu

Postat de in data de mart. 14, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 15 martie 2020

8.30 Liturghia copiilor

11.00 Sfânta Liturghie comunitară și repetiție la corul mare

17.00 Calea sfintei cruci.

17.30 Sfânta liturghie de seară

Duminică trecută, colecta a fost pentru proiectele Caritas din dieceza de Iași și în mod deosebit pentru susținerea C.I.D. În parohia noastră s-au colectat 990 de lei. Mulțumim tuturor susținătorilor acestui proiect.

Astăzi după liturghia copiilor, va fi întâlnire cu părinții copiilor de la Prima Sfântă Împărtășanie.

Vă anunțăm că marți 17 martie, începem trezena de rugăciune la Sf. Anton de Padova, devoțiune care se va încheia în ajunul sărbătorii marelui făcător de minuni.

Joi, 19 martie avem sărbătoarea sfântului Iosif. Programul liturghiilor este următorul: dimineața la ora 9.00 și 11.00 iar seara la ora 17.00 adorația euharistică urmată de sfânta Liturghie 17.30.

Duminica viitoare s-a propus să facem o Cale a Crucii pe Gârga, după Sfânta Liturghie. Liturghia va fi la ora 17.00.

Mulțumim voluntarilor care au ajutat zilele trecute la curățenie pe diverse străzi ale satului. Invităm pe toți cetățenii comunei să facă curățenie în fața casei, să îngrijească șanțurile, gardurile, copacii și să facă o vizită la mormintele celor dragi din cimitir pentru curățenie.

Ținând cont de amploarea situației legate de pandemia COVID 19, puteți găsi mai multe recomandări pe site-ul episcopiei de Iași.

În ceea ce privește activitățile din parohia noastră se suspendă orice activitate catehetică, artistică și sportivă. Nu se vor mai face cateheze cu copiii, tinerii și logodnicii; oratoriu va fi închis pe o perioadă nedeterminată.

Mulțumim celor de pe sectorul Costița care în această săptămână au ajutat curățenia din Biserică. Sâmbăta viitoare sunt invitați credincioșii de pe sectorul I Valea Dragă să se mobilizeze pentru curățenia săptămânală.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și

un post mare plin de haruri

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.