08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

În seara aceasta la ora 19.15, la capela din cimitir va fi priveghiul pentru răposata Ciuraru Tereza, iar luni la ora 9.00, tot la capelă, va avea loc liturghia de înmormântare.

Marți, tot la ora 9, vom avea la capela cimitirului, liturghia de înmormântare pentru răposatul Farțade Gabor Mihai. Liturghia de dimineață, de la ora 6.30 se suspendă.

Frații Bulai Anton și Valentin, anunță familiile care au dat terenul în arendă, că pot ridica grâul în cursul săptămânii viitoare: dimineață între orele 7.00 – 10.00 și după amiază de la ora 16.00 – 20.00.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și colaborarea dumneavoastră în ceea ce privește efortul comun de a combate răspândirea noului coronavirus. În cazul în care aveți semne de răceală sau, cei în vârstă, dacă aveți semne de oboseală accentuată vă recomandăm să rămâneți acasă. Cei care luați parte la sfintele liturghii în interiorul bisericii sunteți rugați să vă așezați în bănci începând cu locurile din față și păstrând distanța de siguranță, să vă igienizați mâinile la intrare și să purtați masca de protecție. Cei care veți rămâne în exterior sunteți rugați, de asemenea, să păstrați distanța de protecție.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II, Valea Dragă, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul I Valea de Sus.

Vestiri…

Vă dorim o săptămână binecuvântată!