Pages Menu

Postat de in data de sept. 14, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 15 septembrie 2019

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară urmată de repetiția la cor

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Luni, la ora 9.00, la capela din cimitir, va fi liturghia de înmormântarea a răposatului Patrașcu Valentin (VJ 712). Marți, la ora 9.00, la capela din cimitir, va fi liturghia de înmormântarea a răposatei Ciuraru Pal Sabina Mihaela (VS 991). Programul liturgic în biserică va rămâne neschimbat.

Vom tipări curând un nou număr al revistei noastre locale „Ecouri din Vale”. Invităm pe cei care au talent să pregătească până marți articole sau poezii cu mesaj pentru toți cititorii.

Sâmbătă, 21 septembrie, vom începe novena de pregătire pentru sărbătoarea sfântului Mihail, care se va celebra în comunitatea noastră duminică 29 septembrie.

Chiar dacă înscrierea pentru prima Sf. Împărtășanie va începe după hram, după sărbătoarea surorilor, de pe 6 octombrie, mai exact pe 12 și 13 octombrie, invităm toți copii și tinerii, să participe la diferitele activități din timpul săptămânii.

Dl. Ciuraru Isidor, vă roagă să-l anunțați telefonic, codul de la apometrul dumneavoastră.

Mulțumim celor de pe sectorul I Valea de Jos care au ajutat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare invităm la curățenie pe cei de pe sectorul II Valea de Jos.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.