08.30: Liturghia copiilor.

17.00: Sfântul Rozariu și adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Astăzi la ora 11:00 este hramul comunității din Valea Seacă. Prin urmare nu va fi liturghie la ora 11:00 așa cum am anunțat și duminica trecută.

Liturghia din seara aceasta va fi celebrată de părintele Augustin Folner de la Mănăstirea Carmelitană din Luncani

Mâine, luni, la ora 9.00 aici în biserică va fi liturghia de deschidere a noului an școlar. Invităm toți copii, împreună cu părinții să participe la această celebrare. Vom binecuvânta la finalul liturghiei pe toți cei care încep școala. Recomandăm tuturor copiilor o spovadă bună la încheierea vacanței pentru ca Isus să ne însoțească și să ne ocrotească și în noul an. Dimineața nu va mai fi liturghie la ora 6.30. După sfânta Liturghie, începând cu ora 10.00, copii sunt așteptați la școală pentru deschiderea noului an școlar.

Miercuri, la oratoriu, între orele 10-12, cei care doresc, au posibilitatea de a face un control oftalmologic gratuit, cu posibilitatea de a comanda ochelari la condiții avantajoase.

Sâmbătă, 14 septembrie, avem sărbătoarea Înălțării sfintei Cruci. Chiar dacă nu este sărbătoare de poruncă suntem invitați să participăm fie la liturghia de dimineață (ora 6.30), fie la liturghia de seară (ora 18.00).

Vom tipări curând un nou număr al revistei noastre locale „Ecouri din Vale”. Invităm pe cei care au talent să pregătească în această săptămână articole sau poezii cu mesaj pentru toți cititorii.

Începând de luni, liturghia de seară va fi la ora 18.00. Dimineața, liturghia va rămâne la ora 6.30.

Înscrierea pentru prima Sf. Împărtășanie va începe după hram. Catehezele pentru copii și tineri vor începe de asemenea după sărbătoarea hramului, pe care îl vom celebra duminică pe 29 septembrie la ora 11.00.

Duminica viitoare, 15 septembrie, la ora 11:00 va fi hramul bisericii Bacău „Sfânta Cruce”.

A sosit revista De la Răsărit până la Apus, pe lunile septembrie și octombrie și Lumina Creștinului pe care le puteți găsi la biroul parohial.

Mulțumim și celor de pe sectorul Valea de Sus II care au ajutat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare invităm la curățenie pe cei de pe sectorul I Valea de Jos.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!