Pages Menu

Postat de in data de ian. 18, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 19 ianuarie 2020

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară

16.30 Adorație euharistică.

17.00 Sfânta liturghie de seară și adunarea AC

S-a deschis de curând, în cadrul dispensarului nostru medical, o farmacie cu posibilitatea de a procura medicamente compensate și gratuite. Totodată, persoanele care nu s-au înscris încă la medicul de familie, sunt așteptate în cursul săptămânii, între orele 8.00 – 12.00.

Marți un grup din parohia noastră va participa la un moment de rugăciune pentru unitatea creștinilor în parohia din Faraoani. Cei interesați să participe la acest moment de rugăciune comună sunt așteptați în fața bisericii noastre la ora 16.30

Miercuri, la liturghia de seară, vom fi în comuniune cu un grup de credincioși din parohia Faraoani care ne vor vizita și împreună ne vom ruga la rozariu și sfânta Liturghie pentru unitatea în credință a tuturor creștinilor.

Din partea episcopiei, am fost anunțați că duminica viitoare se va face în fiecare biserică, după sfânta liturghie, o colectă specială pentru susținerea postului Radio Maria.

Duminică, 26 ianuarie, la recomandarea papei Francisc, se va ține „Duminica Bibliei”. La biroul parohial, cei interesați, pot găsi două variante de Biblii.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul Costița, care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbătă așteptăm voluntari de pe sectorul I Valea Dragă.

Abonații la Lumina Creștinului pot trece pe la biroul parohial pentru a-și procura revista pe luna ianuarie.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.