Pages Menu

Postat de in data de nov. 23, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri 24 noiembrie 2019 Cristos Regele Universului

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară;

16.00 Adorație euharistică

17.00 Sfânta liturghie de seară – cateheza tinerilor

Colecta din această duminica este pentru susținerea seminariilor diecezane.

După liturghia de la ora 11.00 vom avea adorație perpetuă ca și în anii precedenți (12-13 adorație particulară pentru cei care nu pot participa la o altă oră; 13-14 adorația copiilor; 14-15 adorația tinerilor 15-16 adorația asociațiilor locale și grupurile de rugăciune; 16-17 adorația comunitară).

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în proiectul „Week-end pentru săraci”. Alimentele primite le vom împărți săptămâna aceasta la cei nevoiași din sat.

Amintim că astăzi suntem așteptați la secțiile de votare pentru alegeri prezidențiale.

S-a început adunarea articolelor pentru noul număr al revistei „Ecouri din Vale”. În următoarele două săptămâni așteptăm articole și poezii pe tema Adventului și Crăciunului, precum și alte mărturii interesante pentru viața comunității noastre.

Miercuri, 27 noiembrie, între orele 10-12, va fi la oratoriu o echipă de medici oftalmologi pentru cei care doresc să verifice gratuit sănătatea ochilor.

Fermierii, Diac Cătălin și Bortoș Andrei, invită pe cei care au teren agricol dat în arendă, să se prezinte la fostul centru Vin-Alcool, începând de joi până sâmbătă, între orele 10-16, pentru a primi produsele agricole.

Vineri, 29 noiembrie, vom începe novena de pregătire pentru solemnitatea Neprihănitei Zămisliri a Sfintei Fecioare Maria.

Sâmbătă seara vom binecuvânta coroana de Advent și vom aprinde prima lumânare, fiind ajunul primei duminici din postul Crăciunului.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul Costița care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul I Valea Dragă.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.