Pages Menu

Postat de in data de iun. 6, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 7 iunie 2020

08.30: Liturghia copiilor

11.00 Liturghia comunității

17.00 Sfântul Rozariu

17.30: Adorație euharistică

18.00: Sfânta Liturghie de seară

Joi, 11 iunie, avem sărbătoarea Trupul și Sângele Domnului. Liturghiile vor fi ca în zi de duminică, iar după liturghia de seară vom avea procesiunea cu Sfântul Sacrament în curtea bisericii.

Sâmbătă, 13 iunie, avem comemorarea sfântului Anton de Padova. La liturghia de seară, ora 18:00, vom binecuvânta copii și crinii.

Duminica viitoare, 14 iunie, la ora 11.00, va fi hramul comunității din Faraoani „Sfântul Anton de Padova”. Prin urmare, aici nu va mai fi liturghie la ora 11.00 ci doar dimineața și seara.

Cei care doresc să se înscrie la Seminar sau Liceul Catolic din Bacău, pot trece la biroul parohial pentru mai multe detalii.

În misiunea din Kenya, oamenii au nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând. Datorită pandemiei care s-a abătut asupra lumii, toți cei care trăiesc acolo, trec printr-o perioadă extrem de grea. Pe lângă faptul că nu au apă și cele necesare, această situație i-a imobilizat total în cătunele lor, neputând să-și mai procure nici măcar un pumn de făină pentru a supraviețui. Știm că această perioadă este grea pentru fiecare însă nu-i putem abandona când au mai mare nevoie de ajutor. Orice mic ajutor este un mare ajutor și un important gest de iubire. Pe plan local, la intrarea în biserică este o cutie specială destinată susținerii misiunilor. Cei care mai au cutia speranței o pot aduce până duminica viitoare.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare îi așteptam la curățenie pe cei de pe sectorul II Valea de Jos.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.