8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară urmată de repetiția la cor.

17.00 Calea sfintei cruci.

17.30 Sfânta liturghie de seară;

 

Astăzi colecta va fi pentru proiectele Caritas din dieceza de Iași. În mod deosebit fondurile colectate vor fi folosite pentru susținerea C.I.D. Vă anunțăm cu această ocazie că anul acesta vom creea și în comunitatea noastră un C.I.D. care va avea sediul la casa dăscălească. Cei interesați să beneficiați de serviciile acestui centru vă puteți înscrie la biroul parohial.

Vom continua în această săptămână novena de pregătire pentru sărbătoarea sfântului Iosif care anul acesta se va ține la data de 20 Martie.

Miercuri 15 martie între orele 10-12 va fi la Oratoriul nostru o echipă de specialiști pentru un control oftalmologic gratuit cu posibilitatea de a comanda ochelari în condiții avantajoase de preț.

S-au tipărit de curând doua modele de Biblie (mici și mijlocii), fără notele de la prima ediție. Cei care doriți această ediție mai ușor de purtat și folosit o puteți achiziționa de la biroul parohial. După s-a mai anunțat în ultima duminică din martie va fi în întreaga dieceză sărbătoarea Bibliei. S-a propus ca în această duminică să aducem la biserică și Sfânta Scriptură pentru o ceremonie specială.

Mulțumim celor care au mai ajutat în această săptămână la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare sunt așteptați cei din sectorul III V.J.

 

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și

un post mare plin de haruri!