8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară cu bilanțul după sfințirea caselor.
16.30 Adorație euharistică.
17.00 Sfânta liturghie de seară;
La încheierea binecuvântării caselor, aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au primit și ne-am rugat împreună pentru un an nou mai bun, cu binecuvântarea și ajutorul Domnului. Mulțumim celor care au reușit să achite simbria și celelalte oferte pentru încălzirea bisericii și lucrările de renovare a interiorului bisericii.
În perioada care urmează suntem invitați să ne rugăm mai mult pentru pace, fiind săptămâna păcii pe plan parohial în programul anual al Acțiunii Catolice. În fiecare zi ne vom putea ruga atât la Liturghie, cât și la adorație sau rozariu pentru pace în familii, în țară și în lumea întreagă.
Începând de marți, 12 ianuarie se reia programul „after school”, în care copii din clasele a II-a până la a VIII-a au ocazia să facă împreună temele și să completeze anumite lipsuri.
Miercuri, 13 ianuarie, invităm toți membri și simpatizanții acțiunii catolice la întâlnirea lunară pentru un moment de formare și informare, în care se va aprofunda și mesajul papei Francisc despre Ziua Mondială a Păcii.
Reluăm din această săptămână repetiția generală a corului mare în fiecare joi după liturghia de seară. Tinerii au repetiția după liturghia de vineri seară, iar copii au repetiția sâmbătă după cateheză. După cum recomandă și episcopul diecezei noastre, Petru Gherghel, dorim să învățăm săptămânal cântece noi din colecția „Magnificat”.
Dacă mai sunt persoane care nu au reușit încă să procure calendarul pentru anul 2016 pot trece pe la biroul parohial.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!