A

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Sfânta Liturghie comunitară urmată de coroana franciscană

17.30: adorație euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară, urmată de cateheza tinerilor

Luni seara, în cadrul Sfintei Liturghii de la ora 19.00, va avea loc ceremonia binecuvântării, statuii Fericitului Ieremia, adusă de pr. Alois Ciuraru din Italia. La această celebrare va fi prezent și rectorul Sanctuarului Fericitului Ieremia de la Onești, care va prezenta viața primului Fericit din România.

Începând de marți, cu ora 17.00, vom avea pregătire cu cei de la Prima Sfântă Împărtășanie în fiecare zi. Rugăm părinții sau bunicii să ajute pe cei mici să se pregătească cât mai bine pentru această sărbătoare.

Miercuri, între orele 10.00-12.00, va fi la oratoriu o echipă de medici oftalmologi de la Bacău. Cei care doresc, pot face un control gratuit, cu ocazia de a comanda ochelari în condiții avantajoase de preț.

Întrucât se apropie Prima Sf. Împărtășanie a copiilor de clasa a III-a, duminica viitoare după liturghia de dimineață, va fi adunare generală cu  toți părinții acestora.

Părinții Salezieni, invită tinerii din zonă, duminica viitoare, 26 Mai, la Sărbătoarea Sfintei Fecioare MARIA, Ajutorul Creștinilor. Vă invităm și vă așteptăm în număr cât mai mare să o cinstim pe Mama noastră cerească la încheiere de lună MAI. Sfânta Liturghie se va celebra în parohia Fericitul Ieremia din Bacău la ora 18.00.

Miercuri, 22 mai, vom începe o novenă specială, dedicată Maicii Domnului de la Cacica, pentru reușita vizitei Sf. Părinte Papa Francisc în România.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea de Sus care au ajutat la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare invităm voluntari de pe Sectorul I Valea de Jos.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!