8.30 liturghia copiilor;
11.00 liturghia comunitară
17.30 adorația euharistică;
18.00 sfânta liturghie de seară;
După liturghia de la 1100 se va face repetiția la corul mare în vederea hramului. S-a propus ca repetiția la cor să aibă loc și în următoarele trei zile (luni, marți, miercuri), după liturghia de seară.
Tot în această seară (la ora 19.00) va avea loc, la Oratoriu, adunarea generală a tinerilor și a adulților care doresc să se implice în noul an asociativ al Acțiunii catolice.
Mulțumim voluntarilor care au ajutat în această săptămână la lucrările de la biserică. Săptămâna următoare sunt invitați, să dea o mână de ajutor, cei din sectorul 8 (Costița).
Începând de luni, 22 septembrie, liturghia de seară se va celebra la ora 18.00.
Continuăm novena în cinstea sfântului Mihail, iar de joi până sâmbătă, la liturghia de seară vor fi predici tematice ca pregătire pentru sărbătoarea hramului. Totodată în aceste zile, începând cu ora 17.00, vor fi ocazii de spovezi pentru a putea dobândi indulgența plenară a hramului.
Vă invităm în zilele care urmează la curățenie în cimitir, iar joi, începând cu ora 9.00, vom face curățenie la biserică.
Îi invităm pe tineri în ziua de sâmbătă (27 septembrie), la împodobirea bisericii pentru o sărbătoare cât mai frumoasă.
Duminica viitoare vom avea și liturghia de dimineață pentru copii dar, la ora 11.00 va fi liturghia solemnă a hramului, la care vor fi prezenți mai mulți preoți și credincioși oaspeți.

Vă așteptăm cu drag la activități și la hramul comunității noastre!