08.30: Liturghia copiilor.
11.00: Sfânta Liturghie comunitară.
17.30: adorație euharistică.
18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Mulțumim celor care ați susținut colectele speciale din ultima perioadă. Vă informăm că pentru susținerea Radio Maria s-au strâns 1200 ron iar duminica trecută, 17 mai colecta pentru Presa Bună a fost de 600 ron.

În prima sâmbătă din luna iunie va avea loc Ziua copilului pe plan diecezan la Rotunda, județul Neamț. Copii care doresc să participe la această sărbătoare sunt rugați să se înscrie cât mai curând la biroul parohial.

Din partea medicului veterinar anunțăm că în ziua de marți 26 mai începând cu ora 7.00 toți proprietarii de bovine din Valea Mare, care nu au efectuat acțiunile sanitar veterinare la domiciliu sunt invitați să se prezinte la stănoaga Velniță pârâu. Prezența este obligatorie.

În prima duminică din luna iunie s-a propus un spectacol-concurs, pe plan parohial, cu ocazia zilei copilului. Copii care au diverse talente se pot înscrie la domnișoara Bety Antal pentru o preselecție și pentru a-i ajuta pe cei mici în alegerea lor.
Întrucât se apropie luna iunie când va apărea un nou nr. al revistei noastre locale, rugăm pe cei cu inspirație de a scrie articole sau poezii să le aducă la biroul parohial până la mijlocul lunii iunie. Tema revistei este despre luna Maicii Domnului și luna inimii lui Isus precum și articole despre copii și familie. Vă mulțumim de colaborare!

Vă dorim o lună mai cu binecuvântarea Maicii Domnului!