Anunțuri

15 martie

8.30 Liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară.
17.00 Calea sfintei cruci.
17.30 Sfânta liturghie de seară;
Miercuri, 25 martie, avem Buna Vestire. Nu este sărbătoare de poruncă dar pentru cei care doresc vom avea prima liturghie la ora 9.00 iar a doua seara la ora 18.00.
Caritas Bacău organizează cursuri gratuite de formare profesională în meseriile de maseur și camerist. Pentru mai multe detalii vă așteptăm la biroul parohial , sau puteți suna la nr. 0234581661.
Sâmbătă, 28 martie, Asociația Kolping Moldova va organiza Calea Crucii pe traseul spre Ciciola. Vom reveni cu detalii în zilele următoare pentru cei interesați.
Sâmbăta viitoare după miezul nopții vom trece la ora de vară, ora trei va deveni ora patru. Liturghiile de duminică se vor celebra la orele 8.30, 11.00 și 18.00. În timpul săptămânii dimineața liturghia rămâne la 6.30 iar seara la 18.00.
Duminica viitoare este duminica floriilor, Ziua mondială a tineretului. La liturghia de seară invităm să participe toți tinerii din comunitate.
Asociația Agnesiana în parteneriat cu parohia Valea Mare și alți întreprinzători din sat, organizează în ziua de 6 aprilie (a doua zi de Paști), la Oratoriu, o expoziție „Târg de meșteșuguri-tradiție și continuitate”, unde sunt invitați toți meșteșugarii din sat să-și expună lucrările (țesături, cusături, picturi, sculpturi etc.) Va fi totodată și o expoziție de cusături și țesături vechi. Pentru aceasta rugăm persoanele care dețin cămeși și catrințe cu model deosebit să se adreseze doamnei Farcaș Felicitas care le va selecta și pregăti pentru expoziție. Precizăm că exponatele se vor înapoia proprietarilor imediat după încheierea expoziției. Persoanele interesate sunt rugate să se adreseze doamnei Felicitas până pe data de trei aprilie.
Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și
un post mare plin de haruri