8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară cu bilanțul după sfințirea caselor și binecuvântarea apei.
16.30 Adorație euharistică.
17.00 Sfânta liturghie de seară;
La încheierea binecuvântării caselor, aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au primit și ne-am rugat împreună pentru un an nou mai bun, cu binecuvântarea și ajutorul Domnului. Mulțumim celor care au reușit să achite simbria și celelalte oferte pentru încălzirea bisericii și lucrările de renovare a interiorului bisericii.
Printre propunerile din ultima perioadă este și cea cu privire la priveghi și înmormântare. După cum s-a anunțat deja și în alte parohii nu sunt obligatorii mese mari la praznic și priveghi. În unele comunități se oferă ceva de pomană la ieșirea din cimitir sau se dă de pomană pentru o masă la o casă de copii sau un azil de bătrâni, fără a se rămâne cu datorii după înmormântare.
În perioada care urmează suntem invitați să ne rugăm mai mult pentru pace, fiind săptămâna păcii pe plan parohial în programul anual al Acțiunii Catolice. În fiecare zi ne vom putea ruga atât la Liturghie, cât și la adorație sau rozariu pentru pace în familii, în țară și în lumea întreagă.
Începând de luni, 09 ianuarie se reia programul after school, în care copii din clasele a II-a până la a VIII-a au ocazia să facă împreună temele și să completeze anumite lipsuri.
Luni la ora 9.00 va fi o înmormântare.
Miercuri, 11 ianuarie, între orele 10-12, la Oratoriul nostru se va putea efectua un control oftalmologic gratuit din partea unor specialiști din Bacău. Cei care vor dori vor putea comanda ochelari în condiții avantajoase de preț.
De sâmbăta viitoare se reia cateheza săptămânală, cu copiii începând cu ora 15.00. Tinerii sunt așteptați la cateheză după liturghia de duminică seară.
Dacă mai sunt persoane care nu au reușit încă să procure calendarul pentru anul 2017 pot trece pe la biroul parohial.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!