8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta liturghie comunitară;
17.00 Sfânta liturghie de seară;
După liturghia de la ora 11.00 vom avea adorație perpetuă ca și în anii precedenți (12-13 adorație particulară pentru cei care nu pot participa la o altă oră; 13-14 adorația copiilor; 14-15 adorația tinerilor 15-16 adorația asociațiilor locale și grupurile de rugăciune; 16-17 adorația comunitară).
Sâmbătă, 29 noiembrie, vom începe novena de pregătire pentru solemnitatea Neprihănitei Zămisliri a sfintei fecioare Maria.
Sâmbătă seara vom binecuvânta coroana de Advent și vom aprinde prima lumânare, fiind ajunul primei duminici din postul Crăciunului.
Dacă sunt familii care doresc să achiziționeze coronițe pentru Advent sunt rugate să anunțe la birou până miercuri, pentru ca tinerii să pregătească din timp aceste coronițe.
Persoanele care doresc să se aboneze la publicațiile diecezane (Lumina creștinului, De la Răsărit la Apus, Mesagerul sau Isus prietenul copiilor) sunt rugate să se anunțe cât mai curând la biroul parohial pentru a putea beneficia de reducerile oferite.
S-a început adunarea articolelor pentru noul număr al revistei „Ecouri din Vale”. În următoarele două săptămâni așteptăm articole și poezii pe tema Adventului și Crăciunului, precum și alte mărturii interesante pentru viața comunității noastre.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!