08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Sfânta Liturghie comunitară.

17.30: Adorație euharistică

18.00: Sfânta Liturghie de seară

 

Continuăm înscrierea copiilor pentru vara împreună care va avea loc în perioada (16-22 iulie).

 

Joi, 31 mai, avem solemnitatea Trupul și Sângele Domnului, sfintele Liturghii vor fi la ora 11.00 și 18 00. După sfânta Liturghie de seară vom face și procesiunea cu Preasfântul Sacrament pe străzile satului nostru. Traseul va fi următorul: 1. Valea de Sus la 3 Cruci; 2. Șerban Elisabeta; 3. Schitul Mare (Novac); 4. Zona Moraru Bernardin. Consilierii vor ajuta pe cei din aceste zone la pregătirea corturilor.

 

Întrucât se apropie luna iunie când va apărea un nou număr al revistei noastre locale, rugăm pe cei cu inspirație de a scrie articole sau poezii să le aducă la biroul parohial până la mijlocul lunii iunie. Tema revistei este despre luna Maicii Domnului și luna Inimii lui Isus precum și articole despre copii și familie. Vă mulțumim de colaborare!

 

În prima sâmbătă din luna iunie va avea loc Ziua copilului pe plan diecezan la Cleja. Plecarea va fi din fața bisericii la ora 8.30. Întrucât este această activitate diecezană, se suspendă cateheza de sâmbătă dar vom avea la ora 17:00 repetiția la cor, urmată de rozariu și liturghie.

 

Săptămâna aceasta vom avea prima vinere și prima sâmbătă din lună. Vineri vom vizita bătrânii și bolnavii din sat.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea Dragă care au ajutat la curățenia în biserică. Am apreciat spiritul de voluntariat al persoanelor în vârstă din această zonă și sperăm că data viitoare vor ajuta și persoanele mai tinere. Pentru sâmbăta viitoare, invităm voluntari de pe sectorul I Valea de Sus.

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată