8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară și repetiție la corul mare.

17.00 Calea sfintei cruci.

17.30 Sfânta liturghie de seară și cateheza tinerilor

 

La liturghia de seară va fi prezent pr. Eduard Patrașcu, cel care a colaborat la traducerea Bibliei. În alte comunități, unde a participat părintele cu ocazia sărbătorii Bibliei credincioșii aduceau sfânta carte, (Biblia sau Noul Testament), pentru a fi binecuvântate în cadrul unei ceremonii speciale. Cei care doriți puteți găsi la biroul parohial două variante de Biblii iar copii pot procura Biblia specială dedicată lor.

 

În fața bisericii veți găsi felicitări și mărțișoare confecționate de tineri.

 

Întrucât se apropie sărbătoarea Paștelui dorim să pregătim și revista noastră locală „Ecouri din Vale”. Cei care au talent de a scrie articole sau poezii pe tema postului sau a învierii Domnului, precum și diverse teme pentru familii, sunt rugați să aducă compozițiile la parohie până marți seara.

 

Joi, fiind 8 martie, Ziua Mamei, după liturghia de seară va fi un program special dedicat mamelor și tuturor femeilor. Vă așteptăm în număr cât mai mare.

 

Sâmbătă vom începe novena de pregătire pentru sărbătoarea Sfântului Iosif, la care ne vom ruga pentru pacea și binecuvântarea tuturor familiilor.

 

A sosit revista Lumina creștinului pe luna martie. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

 

Mulțumim celor din sectorul II Valea de Jos care au ajutat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare sunt așteptați să dea o mână de ajutor cei din sectorul III Valea de Jos.

 

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și

un post mare plin de haruri!