8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară.
16.00 Adorație euharistică (rozariul inclus)
17.00 Sfânta liturghie de seară;

Miercuri, 10 februarie, este miercurea cenușii zi de post și abstineanță cu care începem Postul Mare. În aceste 40 de zile, premergătoare sărbătorii Paștelui suntem invitați la mai multă liniște și reculegere, la participarea mai deasă la sfânta Liturghie și la sfintele sacramente. În postul Paștelui vom avea la fiecare sfântă Liturghie câteva gânduri pentru suflet.
Începând de miercuri vom avea și calea sfintei cruci la ora 17.00. Tot la ora 17.00 va începe calea crucii vinerea și duminică, urmată de sfânta liturghie. În prima vinere din post vom avea și un părinte oaspete la spovezi în timpul rozariului și va face și o predică specială ca pregătire pentru postul mare.
De la centrul misionar diecezan am fost rugați să colaborăm la proiectul: „Cutia speranței pentru Africa”. Copiii, dar și ceilalți credincioși pot lua de la biroul parohial o cutiuță în care să pună rodul economilor și jertfelor lor din timpul Postului Mare pentru susținerea copiilor nevoiași din Kenya.
Luni, 8 februarie, când comemorăm și pe sfânta Iosefina Bachita, este Ziua Mondială de rugăciune împotriva traficului de persoane. Atât la rozariu cât și la Liturghie vom pune o intenție pentru apărarea drepturilor persoanei umane.
Joi, 11 februarie, celebrăm memoria apariției sfintei fecioare Maria la Lourdes. În zilele premergătoare suntem invitați să participăm la rozariu și la sfânta Liturghie cerând harurile necesare prin mijlocirea Maicii Sfinte.
A sosit revista Mesagerul sfântului Anton. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.
Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și
un post mare plin de haruri