1. Programul sfintelor Liturghii: 8.30, 11.00, 18.00 (Primonda).

 2. În această săptămână avem prima vinere din lună, de aceea, începând cu ora 9.00 vom merge la bolnavi pentru spovadă şi împărtăşanie.

 3. Deoarece se apropie Prima sfântă Împărtăşanie pentru copiii din clasa a III-a în următoarele două săptămâni vom face pregătire cu ei în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 16.30.

 4. Se apropie sărbătoarea beatificării eiscopului anton Durcovici. Daca mai sunt persoane interesante să participe la această sărbătoare unică în Dieceză, să se anunţe cât mai curând la biroul parohial. Cu ocazia acestui eveniment va fi şi Ziua Tineretului în Dieceza de Iaşi. Duminica viitoare, cei înscriși vor primi  biletul de intrare pe stadionul din Iași și eșarfele.

 5. Tot în legătură cu acest eveniment s-a propus o colectă specială duminica viitoare (înlocuind colecta pentru vocații), pentru o cât mai bună organizare a acestei sărbători.

 6. Tinerii care doresc să contribuie la buna desfăşurare a Zilei Copilului ce va avea loc la noi în localitate pe 7 iunie şi încă nu s-au înscris ca voluntari, sunt rugaţi în cursul zilei de astăzi să treacă pe la biroul parohial pentru a se înscrie.

 7. Pe parcursul lunii mai suntem invitaţi să ne rugăm împreună sfântul Rozariu, atât în biserică înainte de sfânta Liturghie, cât şi în familie.

Tuturor vă dorim să aveţi o săptămână binecuvântată!