„Domnul vă cere să fiţi mesageri ai acestei noi ere, mesageri ai iubirii sale, capabili să-i atrageţi pe oameni către Tatăl şi să construiţi un viitor de speranţă pentru toată omenirea. Lumea are nevoie de această reînnoire! În societatea contemporană, alături de prosperitatea materială, se lărgeşte deşertul spiritual: un gol interior, o frică indefinibilă, un sens ascuns de disperare. Câţi dintre contemporanii noştri sunt ca nişte cisterne găurite şi goale ( cf. Ier 2,13) într-o căutare disperată de semnificaţie, a acelei semnificaţii ultime pe care numai iubirea poate s-o dea? Acesta este darul mare şi eliberator pe care Evanghelia îl aduce cu sine: ea revelează demnitatea noastră, revelează chemarea sublimă a omenirii” (Papa Benedict al XVI-lea)

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, comunitatea noastră va găzdui echipa Radio Maria. Din biserica noastră se vor transmite în direct, între orele 17.00 și 19.00, sf. rozariu sf. Liturghie și un program artistic, pregătit de copii. Promotorii acestui post de radio creștin vor prezenta în cadrul transmisiei, mai multe detalii despre posibilitățile de colaborare pentru viitor.
Cei prezenţi vor putea dona pentru Radio Maria în cutia de donaţii ce va fi pusă la dispoziţie la standul Radio Maria. Cei care se vor oferi pentru voluntariat, vor fi instruiţi la faţa locului de către promotorul Radio Maria.
Cei interesați vor putea achiziționa radiouri digitale personalizate Radio Maria, model EU-710, la preţul de 100 lei (se pot vizualiza pe: http://www.radiomaria.ro/promotion_8_ro.php.
Cei care prețuiți Radio Maria, dar și cei care încă nu cunoașteți bine acest post de radio sunteți așteptați la acest eveniment important pentru biserica noastră locală.