Zilele familiei s-au încheiat în Parohia noastră sâmbătă, 26 octombrie 2013. Program special dedicat familiilor a început la ora 17.00 cu o conferinţă despre „Mama şi suferinţa, acceptată şi oferită”, ţinută de Eugenia Dămătăr. A urmat sfântul Rozariu, sfânta Liturghie și o jumătate de oră de adorație condusă de pr. Felician şi animată de surorile de la Butea.

Finalul zilelor dedicate familiei a adus cu sine un program aparte. Încă de la ora 17.00 credincioşii din Valea Mare s-au adunat în biserică pentru a o asculta pe Eugenia Dămătăr, specializată pe viaţa de familie şi cu studii făcute la Roma.

Apoi cu toţii ne-am rugat sfântul Rozariu, pregătindu-ne astfel pentru sfânta Liturghie, ce a fost prezidată de pr. paroh.

Părintele predicator, Felician Tiba, a continuat predicile tematice şi le-a vorbit celor prezenţi despre cum poţi fi familie astăzi. Părintele a vorbit espre rolul soţiei şi a soţului şi despre misiunea părinţilor de a-şi educa copiii.

După sfânta Liturghie a urmat un moment de adoraţie în solidaritate cu Sfântul Părinte papa Francisc şi cu toţi cei care în această seară s-au rugat lui Isus euharisticul pentru familii.