Pages Menu

Postat de in data de sept. 19, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri 20 septembrie 2020

8.30 Liturghia copiilor

11.00 Liturghia comunitară urmată de repetiția la corul mare

17.30 Adorația euharistică

18.00 Sfânta liturghie de seară

Ne bucurăm că de câteva zile avem un nou vicar, în persoana parintelui nou sfințit Eduard Amariei, originar din Buhonca-Județul Neamț. Îi spunem bun venit în comunitate și îi dorim mult succes în misiunea primită!

   Miercuri, la oratoriu, între orele 10-12, cei care doresc, au posibilitatea de a face un control oftalmologic gratuit, cu posibilitatea de a comanda ochelari la condiții avantajoase.

De joi până sâmbătă, vom avea și ocazii de spovezi începând cu ora 17.00 pentru a putea beneficia cu toții de indulgența plenară a hramului. Duminica viitoare vom celebra prima liturghie la 8.30 la care sunt invitați toți copii și cei care nu au posibilitatea să vină la altă sfântă liturghie. La ora 11.00 va fi liturghia solemnă. Predicator va fi părintele Gherghelucă Adrian, paroh de Bijghir. Vă așteptăm cu drag!

Întrucât se apropie hramul, invităm pe fiecare să facă o vizită la Cimitir pentru curățenie la mormintele rudelor. Rugăm ca resturile vegetale să fie duse la groapa special amenajată lângă gardul din spatele cimitirului. Mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumim voluntarilor de pe sectorul II Valea de Sus care au ajutat sâmbătă la curățenia din biserică. Vineri, 25 septembrie, începând cu ora 9.00 invităm credincioși de pe sectorul I Valea de Jos, care erau de rând sâmbătă, precum și voluntari din alte sectoare pentru curățenia de hram. Tinerii sunt invitați sâmbătă dimineață la ora 9.00 pentru detaliile finale și împodobirea bisericii.

(Ora 11.00 vestire.)

                                                 Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.