8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară

16.30 Adorație euharistică.

17.00 Sfânta liturghie de seară;

Săptămâna aceasta începem o nouă serie de vineri I din lună. Cei care doresc să urmeze această devoțiune în cinstea Inimii preasfinte a lui Isus, și nu se pot deplasa la biserică, să se anunțe la biroul parohial pentru a fi luați în evidență. Precizăm că cei care au urmat vinerile I din lună în anul trecut nu mai este necesar să se înscrie.

Luni, 28 ianuarie, la ora 10.00 sunt invitați la biserică terțiarii din comunitate pentru meditația lunară urmată de sfânta liturghie la ora 11.00.

Miercuri 30 ianuarie începând cu ora 10.00 – 12.00 va fi la Oratoriu din Valea Mare o echipă de oftalmologi pentru controlul sănătății ochilor și pentru comenzi de ochelari.

Sâmbătă, 2 februarie, în Ziua Mondială a persoanelor consacrate, sărbătorim Întâmpinarea Domnului. Nu este sărbătoare de poruncă dar liturghiile vor fi la orele 9.00 și 17.00. La fiecare liturghie vor fi binecuvântate și lumânările.

Duminică, 3 februarie, celebrăm memoria sfântului episcop martir Blaziu. Programul liturghiilor este cel obișnuit de duminică. După fiecare liturghie vom primi fiecare personal binecuvântarea cu lumânările sfințite pentru a fi feriți de bolile de gât și de orice alt rău.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea de Sus, care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbătă așteptăm voluntari de pe sectorul I Valea de Jos.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!