Pages Menu

Postat de in data de nov. 9, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 10 noiembrie 2019

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară la cimitir

16.30 Adorație euharistică;

17.00 Sfânta liturghie de seară urmând apoi cateheza tinerilor

Luni, 11 noiembrie, la ora 11.00 vom celebra liturghia solemnă a hramului bisericii din cimitir, dedicată sfântului Martin. După liturghie cei care vor dori, vor putea pomeni pe cei răposați la mormintele lor. Dimineață nu va fi liturghie la ora 7.00 ci doar seara.

Marți, după liturghia de seară, s-a propus o adunare generală a Acțiunii Catolice din comunitatea noastră. Pot participa persoane de toate vârstele care doresc să se implice în bunul mers al activităților din Valea Mare.

Vineri începem pregătirea colindelor cu tinerii după liturghia de seară. Înscrierea o va face părintele vicar. Sunt așteptați cât mai mulți tineri pentru a se putea face o selecție pentru sărbătorile ce vor veni.

Vă reamintim că se pot face programări la sfintele liturghii cu prohod pentru anul 2020.

Sâmbătă, 16 noiembrie, se va face colectă în produse diverse pentru Seminarul mic din Bacău. Întrucât este mai dificil să treacă familiile la parohie, în cursul dimineții vor merge feciorii de biserică să ridice oferta dvs. pentru Seminar.

Sâmbătă, 16 noiembrie, va avea la Oratoriu Don Bosco din Bacău, întâlnirea de formare a animatorilor din parohiile învecinate.

Tot sâmbătă, la Casa de reculegere din Traian, va fi o întâlnire pentru persoanele văduve din dieceza de Iași.

Congregația Don Calabria din Răcăciuni, organizează sâmbătă 16 noiembrie, o zi de reculegere pentru băieți și fete începând cu clasa a IX-a până la a XII-a. Cei care doriți să vă înscrieți, puteți găsi mai multe detalii la biroul parohial.

Duminica viitoare, 17 noiembrie, după liturghia de seară, vom avea la nivel local evenimentul „Un milion de stele” organizat de Caritas-ul Diecezan în colaborare cu CID Valea Mare. Oferta benevolă care se va face pentru lumânările primite va fi ca o lumină pentru bătrânii și bolnavii care sunt îngrijiți prin Centru de îngrijire la Domiciliu.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul III Valea de Jos.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.