8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară;

16.30 Adorație euharistică;

17.00 Sfânta liturghie de seară urmând apoi cateheza tinerilor

 

Mulțumim credincioșilor care au ajutat la pregătirea Hramului Sf. Martin din cimitirul nostru și tuturor binefăcătorilor.

 

Am primit propunerea de a se face momentul de rugăciune Taize luni după liturghia de seară întrucât joia unii aveau activități. Așadar, mâine seară, după Sf. Liturghie, așteptăm cât mai mulți tinerii la acest moment de comuniune.

 

Marți 14 noiembrie cei care doriți aveți posibilitatea să faceți la Oratoriu un control oftalmologic gratuit între orele 10-12.

 

Vineri începem pregătirea colindelor cu tinerii după liturghia de seară. Înscrierea o va face părintele vicar. Sunt așteptați cât mai mulți tineri pentru a se putea face o selecție pentru sărbătorile ce vor veni.

 

Sâmbătă, 18 noiembrie, se va face colectă în produse diverse pentru Seminarul mic din Bacău. Întrucât este mai dificil să treacă familiile la parohie, în cursul dimineții vor merge feciorii de biserică să ridice oferta dvs. pentru Seminar. Duminica viitoare un preot de la seminar va celebra sfânta Liturghie pentru toți binefăcătorii.

 

Începem adunarea articolelor pentru noul număr al revistei „Ecouri din Vale”. În următoarele săptămâni așteptăm articole și poezii pe tema Adventului și Crăciunului, precum și alte mărturii interesante pentru viața comunității noastre.

 

Persoanele care încă nu au reușit să ia „Lumina Creștinului” pe luna noiembrie sunt rugate să treacă pe la biroul parohial.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul III Valea de Jos.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!