Pages Menu

Postat de in data de nov. 16, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri 17 noiembrie 2019

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară;

16.30 Adorație euharistică comunitară;

17.00 Sfânta liturghie de seară

La inițiativa Papei Francisc, în întreaga Biserică, astăzi este Ziua Mondială a Săracului, cea cu numărul al treilea. La nivel local, susținem această inițiativă a papei și în parohia noastră prin proiectul „Week-end pentru săraci”. Astfel, cei care doriți să întindeți o mână de ajutor, celor nevoiași din comunitatea noastră, o puteți face oferind diferite produse neperisabile (o pungă de făină, sare, mălai, orez, zahăr etc), în coșul care se află în fața altarului. Toată oferta dumneavoastră, cu siguranță, va fi un sprijin și un semn de speranță pentru aceștia. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru dărnicia dumneavoastră.

Astăzi, după liturghia de seară, vom avea la nivel local evenimentul „Un milion de stele” organizat de Caritas-ul Diecezan în colaborare cu CID Valea Mare. Oferta benevolă care se va face pentru lumânările primite va fi ca o lumină pentru bătrânii și bolnavii care sunt îngrijiți prin Centru de îngrijire la Domiciliu. Nu va fi cateheza tinerilor.

Duminica viitoare avem solemnitatea Cristos Regele Universului. După liturghia de la ora 11.00 vom avea adorație perpetuă ca și în anii precedenți (12-13 adorație particulară pentru cei care nu pot participa la o altă oră; 13-14 adorația copiilor; 14-15 adorația tinerilor 15-16 adorația asociațiilor locale și grupurile de rugăciune; 16-17 adorația comunitară).

Colecta de duminica viitoare va fi pentru susținerea seminariilor diecezane.

Mulțumim credincioșilor care au oferit diverse produse pentru susținerea seminarului diecezan.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul III Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul Costița.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.