8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară urmată de cateheza pentru adulți

16.30 Adorație euharistică

17.00 Sfânta liturghie de seară;

Luni, 11 februarie, când celebrăm memoria apariției sfintei fecioare Maria la Lourdes, va fi Ziua Mondială Bolnavului cea cu numărul XXVII. În dieceza noastră, vom celebra această Zi a Bolnavului pe data de 13 mai, când se va face și pelerinaj cu bolnavii la Cacica. La Sf. Rozariu și la Liturghie, ne vom ruga pentru toți bătrânii, bolnavii și cei în suferință.

Săptămâna aceasta reluăm programul catehetic pentru copii și tineri. Vineri seara repetiție la corul tinerilor; sâmbăta de la ora 15:00 cateheza claselor I-VII, urmând apoi repetiția la corul copiilor, rozariu și liturghie, iar duminica seara, după liturghie, va fi cateheza tinerilor. Invităm totodată tinerii, să participe luni după liturghia de seară, la un moment de rugăciune Taize.

La parohie continuăm înscrierea celor care doresc să participe la întâlnirea cu Sf. Părinte Papa Francisc, pe 1 iunie la Iași. Menționăm că este necesar să cunoaștem numărul participanților pentru a comanda biletele care ne vor permite accesul în perimetrul stabilit de organizatori. La sfârșitul lunii februarie trebuie să știm numărul participanților, fie că merg în grup organizat fie că se deplasează cu mijloace proprii. Aceasta e necesar pentru a stabili mijlocul de transport în grup și pentru a ști câte bilete avem nevoie pentru cei înscriși la noi.

Din partea dispensarului veterinar, am fost rugați să anunțăm că toți deținătorii de cai din Valea Mare sunt obligați să se prezinte, marți 12 februarie, la ora 8.30 la Stănoaga, Valea de Sus-Velniță, pentru efectuarea acțiunilor medicale-veterinare obligatorii. Proprietarii să aibă asupra lor buletinul de identitate. Neprezentarea la data și locul stabilit se sancționează conform legii cu amendă de la 400-800 Ron.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea de Jos care au ajutat sâmbătă la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare sunt invitați credincioșii din sectorul III Valea de Jos să se organizeze pentru curățenia săptămânală.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată

!