8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Sf. Liturghie a comunității urmată de repetiția la corul mare

17.00 Sfântul Rozariu;

17.30 Adorație euharistică;

18.00 Sfânta Liturghie a tinerilor urmată de cateheza lor

 

Mulțumim și celor care duminica trecută au contribuit la colecta specială pentru susținerea misiunilor. Cei 850 de lei care s-au colectat au fost deja trimiși către Episcopie.

Întrucât am trecut la ora de iarnă începând de luni, liturghia de seară va fi la ora 17.00, exceptând zilele de sărbătoare din timpul săptămânii când vom celebra seara la ora 18.00, pentru a ajunge și cei care lucrează în oraș.

Felicităm pe toți aceea dintre dvs. care a-ți îngrijit mormintele celor dragi pentru sărbătoarea Pomenirii credincioșilor răposați. Cei care nu a-ți reușit să treceți pe la cimitir sunteți rugați să rezolvați luni această datorie de suflet, pentru ca marți să transportăm tot ceea ce se adună în spatele cimitirului cu câteva mașini mari.

Miercuri 01 noiembrie avem solemnitatea Tuturor Sfinților iar Sfintele liturghii vor fi la orele 10.00  și 18.00

De asemenea, în intervalul 1-9 noiembrie dacă îndepliniți cerințele necesare puteți obține indulgență plenară pentru cei răposați (spovadă, împărtășanie, vizitarea cimitirului și rugăciunea după intenția Sfântului Părinte).

Joi, 02 noiembrie, în biserica noastră se vor celebra două sfinte liturghii prima la ora 8.30 dimineața iar a doua la ora 18.00, pentru a ajunge și cei care au serviciul în oraș. La ora 11.00 se va celebra Liturghia în cimitir pentru toți răposații comunității. După liturghie se va face un prohod pentru răposații care odihnesc în cimitir, după care preoții vor trece pe la fiecare mormânt pentru a-i pomeni și a se ruga pentru cei răposați.

Din partea dispensarului am fost rugați să anunțăm că joi 02.11.2017 intre 7.3011.00 se face gratuit testul Papa-Nicolau de depistare a cancerului de col uterin pentru femeile intre 25-64 ani, de asemenea analize medicale gratuit 10 bilete si compensat 10 bilete.

Mulțumim celor de pe sectorul II Valea de Sus care au ajutat la curățenia din Biserică. Sâmbăta viitoare îi așteptăm pe cei de pe sectorul I Valea de jos pentru a se mobiliza pentru curățenia din biserică.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!