Pages Menu

Postat de in data de oct. 26, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 27 octombrie 2019

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Sf. Liturghie a comunității;

17.00 Sfântul Rozariu;

17.30 Adorație euharistică;

18.00 Sfânta Liturghie a tinerilor urmată de cateheza lor (Surorile Pauline)

Mulțumim și celor care duminica trecută au contribuit la colecta specială pentru susținerea misiunilor. Suma de 1200 Ron, a fost trimisă deja la Iași.

Amintim celor interesați că în această după amiază, începând cu ora 14.00, va fi la sala de sport un campionat de tenis de masă.

Întrucât am trecut la ora de iarnă începând de luni, liturghia de dimineață va fi la ora 7.00 iar liturghia de seară va fi la ora 17.00, exceptând zilele de sărbătoare din timpul săptămânii când vom celebra seara la ora 18.00, pentru a ajunge și cei care lucrează în oraș.

Luni, la ora 10.00, va fi la oratoriu, o echipă de medici oftalmologi, pentru cei care doresc să efectueze un control gratuit, al sănătății ochilor.

Felicităm pe toți aceia dintre dvs. care a-ți îngrijit mormintele celor dragi pentru sărbătoarea Pomenirii credincioșilor răposați. Cei care nu a-ți reușit să treceți pe la cimitir sunteți rugați să rezolvați până marți această datorie de suflet, pentru ca miercuri să transportăm tot ceea ce se adună în spatele cimitirului cu câteva mașini mari.

Vineri, 01 noiembrie avem solemnitatea Tuturor Sfinților iar programul sfintelor liturghii este ca duminica.

De asemenea, în intervalul 1-9 noiembrie, dacă îndepliniți cerințele necesare (spovadă, împărtășanie, vizitarea cimitirului și rugăciunea după intenția Sfântului Părinte) puteți obține indulgență plenară pentru cei răposați.

Sâmbătă, 02 noiembrie, în biserica noastră se vor celebra două sfinte liturghii prima la ora 8.30 dimineața iar a doua la ora 18.00,pentru a ajunge și cei care au serviciul în oraș. La ora 11.00 se va celebra Liturghia în cimitir pentru toți răposații comunității. După liturghie se va face un prohod pentru răposații care odihnesc în cimitir, după care preoții vor trece pe la mormintele celor dragi pentru a-i pomeni și a se ruga pentru cei răposați. Sâmbăta viitoare nu se va face cateheza copiilor dar îi așteptăm la repetiția de la cor începând cu ora 16.00.

A apărut revista De la Răsărit la Apus. Cei care sunteți abonați la această publicație sau la altele sunteți rugați să treceți pe la biroul parohial.

Mulțumim voluntarilor care au ajutat la pregătirea zilei Recunoștinței, a Recoltei și a Vârstnicului.

Mulțumim celor de pe sectorul II Valea de Sus care au ajutat la curățenia din Biserică. Sâmbăta viitoare îi așteptăm pe cei de pe sectorul I Valea de Jos pentru a se mobiliza pentru curățenia din biserică.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.