Pages Menu

Postat de in data de iun. 27, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 28 iunie 2020

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară urmată de coroana franciscană

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Luni, 29 iunie, la ora 11.00, va fi în parohia Bacău centru, hramul „Sfinții Petru și Paul”. În parohia noastră vom avea două sfinte liturghii: prima la ora 8.30 iar a doua la ora 18.00.

Săptămâna aceasta vom avea prima vineri și prima sâmbătă din luna iulie. Vineri vom vizita bătrânii și bolnavii din sat.

Luni, la ora 16.30 va fi cateheza copiilor de la prima sf. Împărtășanie. Marți, miercuri, joi și vineri, cateheza va fi la ora 17.30. Sâmbăta va fi repetiția la cor începând cu ora 17.00. Duminica viitoare, după liturghia de dimineață, va avea loc întâlnirea cu părinții copiilor de la Prima Împărtășanie. Dacă nu vor apărea alte complicații legate de această pandemie, sărbătoarea Primei Împărtășanie va fi pe data de 26 iulie, la liturghia copiilor.

De la Seminarul din Iași, am fost informați că se va organiza un examen pentru absolvenții de Bacalaureat care doresc să studieze teologia. De asemenea va fi și un examen pentru absolvenții clasei a VIII-a la Seminarul Liceal din Bacău. Cei interesați sunt așteptați la biroul parohial pentru mai multe detalii.

A apărut publicația De la Răsărit până la Apus pe lunile iulie și august. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial pentru a și le procura.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul Costița care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare îi așteptam la curățenie pe cei de pe I Valea Dragă.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.