8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară

17.30 Calea sfintei cruci.

18.00 Sfânta liturghie de seară;

 

După amiază la ora 15.00, domnul actor Ioan Coșa din Bacău, invită copii și tinerii din comunitatea noastră la un curs de actorie și oratorie. Cei interesați sunt așteptați la Oratoriu.

Luni la ora 10.00 terțiarii din comunitate vor avea un moment de reculegere la care va fi prezent părintele Anton Acatrinei, asistentul lor spiritual. La ora 12.00 va fi o sfântă Liturghie la care pot participa toți cei interesați.

Luni, 3 aprilie, toți deținătorii de cabaline sunt așteptați la stanoaga Cojana pentru efectuarea acțiunilor medical veterinare obligatorii.

Am primit zilele acestea o ofertă de muncă pentru cei interesați. Se caută 20 de persoane fie șoferi fie pentru muncă necalificată. Pentru angajări sunteți rugați să va adresați la sediul Penny de lângă Nicolae Bălcescu.

Vineri 07 aprilie, vom merge la bătrânii și bolnavii din sat. Cei care mai doresc spovada de Paști vă rugăm să-i anunțați până joi seara.

Sâmbătă, 8 aprilie, Asociația Kolping Moldova va organiza Calea Sfintei Cruci pe traseul spre Ciciola. Plecarea va fi din fața bisericii la ora 10.

Au sosit revistele Lumina creștinului și Isus prietenul copiilor și Mesagerul sfântului Anton pe luna aprilie. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Mulțumim celor de pe sectorul Valea Draga I pentru ajutorul dat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare cei de pe sectorul II Valea Dragă sunt așteptați la curățenie.

 

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și

un post mare plin de haruri!