Pages Menu

Postat de in data de oct. 26, 2013 in Diverse | 2 comentarii

Zilele familiei: Ziua a III-a

Zilele familiei s-au încheiat în Parohia noastră sâmbătă, 26 octombrie 2013. Program special dedicat familiilor a început la ora 17.00 cu o conferinţă despre „Mama şi suferinţa, acceptată şi oferită”, ţinută de Eugenia Dămătăr. A urmat sfântul Rozariu, sfânta Liturghie și o jumătate de oră de adorație condusă de pr. Felician şi animată de surorile de la Butea.

Finalul zilelor dedicate familiei a adus cu sine un program aparte. Încă de la ora 17.00 credincioşii din Valea Mare s-au adunat în biserică pentru a o asculta pe Eugenia Dămătăr, specializată pe viaţa de familie şi cu studii făcute la Roma.

Apoi cu toţii ne-am rugat sfântul Rozariu, pregătindu-ne astfel pentru sfânta Liturghie, ce a fost prezidată de pr. paroh.

Părintele predicator, Felician Tiba, a continuat predicile tematice şi le-a vorbit celor prezenţi despre cum poţi fi familie astăzi. Părintele a vorbit espre rolul soţiei şi a soţului şi despre misiunea părinţilor de a-şi educa copiii.

După sfânta Liturghie a urmat un moment de adoraţie în solidaritate cu Sfântul Părinte papa Francisc şi cu toţi cei care în această seară s-au rugat lui Isus euharisticul pentru familii.

2 Comentarii

  1. magnific minunat felicitari parinte iosif felicitari enoriasilor din valea mare care tot timpul spun da lui dzeu si chemarii lui isus la sfintele sacramente

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.