8.30 liturghia copiilor

11.00 Sfânta Liturghie comunitară.

16.30 Adorație euharistică

17.00 Sfânta liturghie de seară;

Fiind ultima duminică din lună s-a propus ca ofertele de astăzi să fie pentru achiziționarea unei noi orgi electronice pentru animarea cât mai frumoasă a liturghiilor. După liturghiile de dimineață copiii vor dedica un cântec special tuturor binefăcătorilor. Cei care vor dori vor putea pune oferta lor și la intrarea în biserică sau la biroul parohial în cursul acestei săptămâni.

Marți, 2 februarie, celebrăm sărbătoarea Întâmpinarea Domnului. Vom avea două sfinte liturghii: la 9:00 și 17:30. La fiecare liturghie vor fi binecuvântate și lumânările.

 Tot marți, de la orele 10:00, va fi la oratoriu o echipă de oftalmologi disponibili să facă un control gratuit al sănătății ochilor pentru toți cei care doresc.

Miercuri, 3 februarie, sfintele liturghii vor fi tot la orele 9:00 și 17:30. după fiecare sfântă Liturghie vom primi binecuvântarea cu lumânările prin mijlocirea sf. Blaziu, episcop martir.

Miercuri vom începe și novena de pregătire pentru Aparițiile Sfintei Fecioare Maria de la Lourdes. Ne rugăm, atât la Rozariu, cât și la Liturghie, pentru sănătatea celor bolnavi și pentru toate intențiile noastre.

Săptămâna aceasta începem o nouă serie de vineri I din lună. Cei care doresc să urmeze această devoțiune în cinstea Inimii preasfinte a lui Isus, și nu se pot deplasa la biserică, să se anunțe la biroul parohial pentru a fi luați în evidență. Precizăm că cei care au urmat vinerile I din lună în anul trecut nu mai este necesar să se înscrie.

Ca și în anii trecuți, cei care sunt angajați pot direcționa 3,5% din impozitul pe venit, către parohia noastră. Puteți găsi la biroul parohial și formularul necesar.

Au sosit revistele Lumina creștinului pe luna februarie. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul III Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare sunt invitați credincioșii din sectorul Costița să se organizeze pentru curățenia săptămânală.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată.