Anunțuri

 

Duminică, 15 iulie

 

 

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

 

Luni, 16 iulie, începem „Vara împreună”. Timp de o săptămână copiii vor avea la biserică și Oratoriu diverse activități formative și recreative, începând cu ora 9.00. După pauza de la ora 12.00 copiii revin la ora 15.00 și continuă activitățile până la ora 20.00.

Rugăm părinții sau rudele apropiate să însoțească pe copii mai mici atât la venirea spre biserică, cât și la întoarcerea spre casă. Joi vom avea ieșirea la pădure pentru activitățile în aer liber.

 

Miercuri, 18 iulie, începând cu ora 11.00 va veni la sala de sport, o echipă de oftalmologi care va face controlul gratuit al sănătății ochilor adulților din comunitatea noastră iar de la ora 12.00  pot beneficia copii de acest control oftalmologic gratuit.

 

Amintim celor interesați că joi, 19 iulie, liturghia de dimineață se va celebra la 9:00, după care copii vor avea ieșirea la pădure.

 

Duminică, după liturgia de dimineață va avea loc spectacolul de încheiere a campusului, când veți putea vedea ce au învățat copii și nepoții dumneavoastră în această săptămână. Dorim tuturor participanților distracție plăcută!

 

Din partea Primăriei, am fost rugați să anunțăm că este interzis a se pune în tomberoanele pentru gunoiul menajer, ierburi sau alte buruieni. Pentru resturile vegetale, suntem invitați fiecare să facem o platformă în grădina proprie.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I, Valea Dragă, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul II Valea Dragă.

 

 

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată!