Anunțuri

 

Duminică, 22 iulie

 

 

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

 

La încheierea Verii împreună aducem mulțumiri tuturor celor care au ajutat la buna desfășurare a acestei săptămâni formative și recreative pentru copii și tinerii comunității noastre. Principalii binefăcători au fost: Firma FIALD Bacău, domnul Coșa Ion prin Fundația „Episcop Ioan Duma”, Pr. Iulian Jitaru, Pr. Francisc Coșa, doamna primar Cristina Ciuraru Pal, Fam. Bulai Adrian și Elena; fam. Moraru Iosif și Iacinta; Tăbăcaru Vasile și Cristina, Frâncu Maria, Roca Ana, Bortoș Ștefan. Amintim copiilor că sunt așteptați seara în continuare la liturghie când vom anunța și diverse alte inițiative.

 

Săptămâna aceasta, în zilele de luni și miercuri va fi întâlnire cu toți copii de la Mir începând cu ora 17:30 iar sâmbăta la ora 16:00. La ora 17:00 sunt așteptați toți copii la repetiția de la cor, rozariu și liturghie.

 

Vineri, 28 iulie, la ora 17:00, va fi examenul copiilor de la Sf. Mir și tot vineri vom începe novena în cinstea Duhului Sfânt ca pregătire pentru sărbătoarea Mirului.

 

Luni, 23 iulie, vom începe restaurarea podelei din biserică. La ora 8:30 avem nevoie de o echipă de voluntari care să ajute la scoaterea băncilor și la pregătirea terenului pentru rașchetarea pavimentului.

 

Sâmbătă, 4 august, va avea loc la Nisiporești întâlnirea diecezană a familiilor la care vor fi prezenți, mai mulți episcopi, preoți și credincioși din dieceză. Persoanele interesate să se înscrie cât mai curând la biroul parohial.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II, Valea Dragă, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul I Valea de Sus.

 

 

 

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată!