Anunțuri

 

01 octombrie 2017

 

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Liturghia comunitară

17.00 Rozariu, 17.30 adorație euharistică pentru vârstnici;

18.00 Sfânta Liturghie de seară;

 

 

Astăzi, după sfânta Liturghia de seară deschidem anul catehetic pentru tineri. Recomandă și invităm pe toți tinerii comunității noastre, inclusiv pe cei de clasa a VIII-a, să participe la aceste momente de formare umană și spirituală.

 

Tot astăzi întrucât este Ziua Internațională a vârstnicului suntem invitați să ne rugăm pentru cei în vârstă și să-i vizităm. După liturghia de seară, corul Mesagerii Bucuriei, v-a prezenta în biserică un concert caritabil dedicat sărbătoriților iar fondurile strânse vor fi pentru susținerea activității CID.

 

Începem astăzi luna octombrie, închinată sfintei fecioare Maria Regina Rozariului. În fiecare seară începând cu ora 17:25 avem sfântul rozariu în biserică cu litania în cinstea Maicii Domnului. Invităm și așteptăm cât mai mulți copii, tineri, credincioși să participe la această devoțiune în acest an dedicat Sfintei Fecioare Maria.

 

Săptămâna aceasta avem prima vineri din luna octombrie când vom merge să îi îngrijim pe cei bolnavi. Se încheie astfel seria celor 9 vineri întâi din acest an.

 

Duminica viitoare la ora 11 este hramul dedicat sfântului Francisc la biserica din Cleja.

 

A sosit noul număr al publicației Lumina creștinului. Cei abonați sunt rugați să trecă pe la biroul parohial.

 

Mulțumim ministranților care au ajutat ieri la curățenia în biserică alături de un reprezentant de pe Costița. Sâmbăta viitoare invităm pe cei de pe sectorul I Valea Dragă și cei de pe Costița care nu au reușit să ajungă ieri la curățenie.

 

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!